Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Adatlap

Szakértő neve:
Fodor Imre
Vállalkozás:
PROFISO Minőségügyi és Mérnöki Kft.
7400 Kaposvár, Léva u. 23.
Szakértői tevékenységi terület:
MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS
Szolgáltatások:
Minőség-, környezet-, munkavédelem-, adatbiztonság- és egyéb irányítási rendszerek bevezetéséhez és fejlesztéséhez kapcsolódó tanácsadás
Miben tudok segíteni?
A vállalatok működésében nemzetközileg elismert rendszerek bevezetésével, amellyel egyértelművé válnak az erősségek és gyengeségek a cégek életében, amelyek ismeretének hiányában az üzleti tervezés nehéz, a kockázatok kezelése szinte lehetetlen. Középpontban a folyamat áll, a vállalkozások folyamatai, amelyeket a bevezetett rendszerek biztosítanak.
Kinek tudok segíteni?
Egyedi megoldásokat tudunk kínálni az autóipartól az élelmiszeriparig, a mikrovállalkozásoktól a multinacionális cégekig.
Szolgáltatásait a következő területeken végzi:
Somogy vármegye
Nyelvek:
magyar
Szakmai életút:
"A PROFISO Minőségügyi és Mérnöki Iroda 2005 óta segíti a vállalatok működését nemzetközileg elismert rendszerek bevezetésével, amellyel egyértelművé válnak az erősségek és gyengeségek a cégek életében, amelyek ismeretének hiányában az üzleti tervezés nehéz, a kockázatok kezelése szinte lehetetlen. Középpontban a folyamat áll, a vállalkozások folyamatai, amelyeket a bevezetett rendszerek biztosítanak.
Az elmúlt közel 20 évben összegyűjtött tapasztalatokkal segítünk a vállalatoknak, egyedi megoldásokat tudunk kínálni az autóipartól az élelmiszeriparig, a mikrovállalkozásoktól a multinacionális cégekig.
Célunk, hogy a minőségirányítás ne probléma és nyűg legyen, hanem egyszerűen és gyorsan bevezessük Önnek a rendszerét, növelve a szervezet értékét. Szolgáltatásainkat úgy építettük fel, hogy az igény megjelenésétől a rendszerek tanúsításáig támogatjuk a folyamatot, valamint a rendszeres karbantartásokat és továbbfejlesztésekkel segítünk.
Cégfilozófiánk a holisztikus szemlélet, mellyel a szervezetek működése biztonságos és stabil legyen, amit többek között a minőségirányításon, emberi erőforrás menedzsmenten, munkavédelmen, innovációs képességen, információbiztonságon és környezetvédelmi rendszereken keresztül a követelményeknek megfelelően. "
Referenciák:
Gépipar, gépgyártás, Élelmiszeripar, Építőipar, Szolgáltatás, Kereskedelem területekről mikrovállalkozásoktól multinacionális vállalatokig
Telefonszám:
+36-20-328936
E-mail cím:
Honlap:

Üzenet küldése a szakértőnek