Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Adatlap

Szakértő neve:
dr. Sebestyén Mónika
Vállalkozás:
Lojális Munkatárs Kft.
7400 Kaposvár, Szent István u. 57/a
Szakértői tevékenységi terület:
SZERVEZETFEJLESZTÉS
Szolgáltatások:
HR Tanácsadás
Munkaerőpiaci tanácsadás
Fluktuáció csökkentés
Interim HR szolgáltatás
Munkaerő toborzás
Miben tudok segíteni?
Megmutatjuk, a HR hogyan képes azonnal mérhető módon segíteni vállalkozását!
Segítünk megszüntetni a munkaerőhiányt és a fluktuációt. Hatékony és sikeres csapatot formálunk munkavállalóiból. Segítünk kihozni a legjobb teljesítményt a dolgozókból, hatékony és összetartó munkahelyi közösségeket építünk.
Kinek tudok segíteni?
Azoknak a vállalkozásoknak akiknél gondot jelent a munkaerő hiánya vagy a munkatársak teljesítménye elmarad az elvárt szinttől.
Szolgáltatásait a következő területeken végzi:
Országos
Nyelvek:
magyar, angol
Szakmai életút:
13 év nagyvállalati HR tapasztalattal a hátam mögött, elsősorban KKV-k munkaügyi problémáinak megoldásában, HR folyamataik kidolgozásában, interim HR menedzseri feladataik ellátásában tudok segíteni. Stratégiai és operatív HR kérdésekben egyaránt támogatni tudom azokat a cégvezetőket, akik hisznek abban, hogy az emberi erőforrással kapcsolatos teendők a mai magyar munkaerőpiacon felértékelődtek és a HR business partnersége számukra kiemelkedően támogatandó terület.

A Lojális Munkatárs Kft. HR tartalmait saját 10+ éves munkaügyi gyakorlati tapasztalataim alapján állítottam össze. Első HR szakmai könyvem (e-book formában), itt tölthető le: (link). Könyvem útmutatót ad cégvezetők számára, hogy hogyan jussanak el a puszta alkalmazottságtól a munkavállalói elköteleződésig, majd onnan hogyan is vezet út a dolgozói elégedettséghez és a lojalitáshoz. Hiszem, hogy könyvem hiánypótló a piacon, mellőzi a szakmai sallangokat, csakis saját tapasztalataimra épül.
Referenciák:
KVGY
VATNER Kft.
PANER Kft.
COOLTECH Kft.
SHS Kft.
Telefonszám:
+36-20-3925439
E-mail cím:

Üzenet küldése a szakértőnek